Er du vores nye kollega?

Industriel designer søges til et af Danmarks

mest erfarne udviklingshuse

Artlinco A/S udvikler produkter og services som gør en reel forskel for virksomheder, mennesker og miljø. Vi har siden 2001 gennemført ca. 420 projekter til kunder primært nationalt, men også internationalt – fra det lille, visionære startup til de største koncerner.

Artlinco's Portfolio 4 product examples: Black Iron Horse, Gas Leak Detector, Linak Hand Control, Vikan Brush

Hos Artlinco er udtrykket “Alt skal se ud af en årsag” en indgroet del af vores hverdag.

Hos Artlinco finder vi kernen i menneskelige, tekniske eller strategiske problemer og skaber veldokumenterede løsninger, der skaber økonomisk, funktionel og emotionel værdi. Det gør vi, fordi det er alt for risikabelt at basere fremtidige løsninger på gætværk, synsninger og mavefornemmelser.

 

Vi udvikler bl.a. køretøjer, energiløsninger, livredningsudstyr, healthcareudstyr, robotløsninger, industrielle komponenter, IoT løsninger og forbrugerprodukter hvilket kan forekomme meget bredt. Det kan vi, fordi vi har styr på vores processer og tilgang til designtænkning som strategisk værktøj. Vi har AIS, et innovationssystem som sikrer at vi når både projekt- og performancemål og AIM, et system baseret på viden om hjernen, mennesker, sanser og adfærd, som sikrer at vore produkter og services udvikles med baggrund i mennesker og ikke kun teknologi.

 

Artlinco er et full-service innovationshus og virker som ekstern udviklingsafdeling for flere virksomheder og søger lige nu en kollega til at varetage de mere tekniske udviklingsopgaver og samtidig fungere som sparringspartner for kollegaer på andre projekter.

 

Vi søger en kollega, som kan og vil bidrage til spændende projekter, som gennem inspirerende samarbejde vil skabe ejerglæde for slutbruger og få alle
stakeholdere til at opleve, at de har fået værdi for pengene og en implementerbar løsning.

 

Du vil indgå i et team, hvor alle hjælper med at skabe resultater og hvor vi har det sjovt imens vi gør det.

Dine opgaver

Deltage i flere projekter samtidigt som projektleder eller -deltager

 

Deltage i analysearbejde og møder med kunder og samarbejdspartnere

 

Idégenerere, konceptualisere og udvikle primært tekniske løsninger

 

Tegne, konstruere og lave produktionsgrundlag i 3D-cad (plast og metalemner)

 

Lave/samle og teste mock-ups og prototyper

 

Dokumentere løsninger og præsentere dem i div. præsentationsformater

 

Evt. Indledende salgsmøder og tilbudsskrivning

Dine kompetencer

Du er enten teknisk minded designer eller kreativ ingeniør, og har gerne en bachelor eller master i Industrielt Design, Integreret Design, Mechanical Engineering eller lignende.

 

Du har gerne +2 års erfaring fra lignende stilling

 

Du er struktureret, har overblik og kan lede et projekt fra a-å

 

Du har bred viden omkring forskellige materialer og produktionsmetoder

 

Du er nysgerrig og har lyst til at arbejde med mange forskellige projekttyper og mennesker

 

Du har en holistisk, analytisk og innovativ tilgang til at løse udfordringer/udforske potentialer

 

Du har erfaring med CAD-programmer, gerne SolidWorks

 

Du har erfaring med Adobe-pakken, gerne InDesign, Illustrator og Photoshop

 

Du har evt. erfaring med 3D-print

Din hverdag

Hverdagen hos Artlinco er meget foranderlig. Vi arbejder med mange forskellige brancher, teknologier og virksomheder, så hos os er en 37 timers arbejdsuge sjældent ens.

 

Nogle dage arbejder du med udvikling af industrimaskiner, andre dage arbejder du med formgivning af lamper eller indsigtsanalyser.

 

Vi går hurtigt fra idé til prototype for at teste, validere og justere ideer og koncepter. Du vil derfor få et spændende og ikke mindst udviklende job.

 

Der er planlægningsmøde mandag morgen, fredagsslik og -øl fredag eftermiddag, resten af tiden går med at gennemføre udviklingsprojekterne – på kontoret i Horsens, hos kunder, leverandører eller online.

 

Du vil komme til at arbejde meget i teams med både kollegaer og kunder. Dels som projektleder og dels som projektdeltager alt efter hvilke projekter der har hvilke behov.

 

Organisationen er flad, og tonen er uformel. Der er mulighed for at justere lidt i arbejdstider, således at der kan komme balance imellem arbejde og hjem.

Hvis du finder stillingen som Industriel Designer interessant, er du velkommen til at sende dit CV samt din motiverede ansøgning til sxf@artlinco.com hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at få mere indsigt i stillingen eller Artlinco som virksomhed, er du velkommen til at kontakte Søren X. Frahm på telefon 40618036.

Skal vi kigge på dit næste projekt?


+45 70 20 80 36