Stilhed, der sætter mennesket i centrum

LaboGene er en dansk produktionsvirksomhed inden for avanceret laboratorieudstyr.

 

De fokuserer på at løse problemer med deres produkter, så de mennesker, der i sidste ende skal arbejde med udstyret får et godt arbejdsmiljø.

Et af LaboGenes produktmæssige tiltag er ”The Sound of Silence” – et slogan, der ligger perfekt i tråd med at give den bedst mulige oplevelse for brugerne. På baggrund af et tidligere samarbejde, blev Artlinco inddraget i et kommunikationsprojekt, der skulle vise ”The Sound of Silence” frem på den helt rigtige måde.

Kunde
LaboGene

 

Ydelser
Indsigt og Analyse, Kommunikation,  Grafisk design, Produktdesign, Konstruktion

 

labogene.com

LaboGene laboratory design

Opgave

LaboGene ønskede en stærkere visuel produkt- og virksomhedsprofil samt et solidt udgangspunkt for den fremtidige kommunikation. Der skulle altså laves en kommunikationsstrategi, som udgangspunkt for nyt marketingmateriale og et messestandsdesign.

En helt central del af den nye strategi, var at italesætte, hvordan man med et støjsvagt produkt øger arbejdsglæde og effektivitet i laboratoriet, med udgangspunkt i sloganet ”The Sound of Silence”.

Indsigt

I samarbejde indsamlede vi viden og analyserede omstændigheder omkring arbejdsmiljø. Hvad giver et godt arbejdsmiljø, og hvordan har støj indflydelse på medarbejderne?

Vi fandt bl.a. ud af, at jo mere støj der er omkring laboratoriemedarbejderne, jo større er risikoen for at der bliver lavet fejl. Støj stresser folk, og det dur slet ikke i et arbejde, hvor det handler om at være meget præcis.

“Med den nye kommunikationslinje, sætter vi mennesket i centrum frem for at gøre produktet til helten/heltinden. – Produkttilgang er ret udbredt i vores branche. Desuden tilføjer vi seriøsitet ved at anvende fakta fra anerkendte analyseinstitutter om de problemstillinger, vi løser med vores produkter.”

Annette Møller, Global Sales & Marketing Manager, Labogene

Løsning

Resultatet af samarbejdet var en grafik og en revideret ”tone of voice” i alt fra navneskilte og roll-ups til et komplet messestandsdesign samt brochurer og annoncer – målrettet det konkrete produkttiltag. Med udgangspunkt i sloganet og i relation til LaboGenes øvrige ønsker, blev messestanden designet, så den understøttede den nye kommunikationsstrategi.

Det resulterede i et let, skandinavisk udtryk bygget op omkring samspillet mellem menneske og produkt. Et lydisoleret selvstændigt rum på standen understreger ”The Sound of Silence”, og giver besøgende mulighed for netop at lytte og opleve, hvor stille det nye produkt reelt er.

Labogene Sikkerhedskabinet

Skal vi
hjælpe dig?

Søren Xerxes Frahm
Founder & CEO
sxf@artlinco.com
Tlf. +45 40 61 80 36