Vores kunder siger det ret godt selv

Herunder kan du læse lidt om, hvad kunderne synes – både om os, processen og de færdige produkter.

“Artlinco har været en værdifuld partner og inspirator. Deres brede viden fra andre brancher, teknologier og fagspeciale sammenholdt med vores store branchekendskab har gjort at vi har løftet produktet langt videre end vi selv kunne have gjort. En win-win situation, som vi godt kan lide.”

Carsten Poulsen

Director Feeding

“TRIPL is the best proof that innovative design and environmentally friendly energy go hand in hand. In this way TRIPL is a real gain for traffic within urban green zones.”

Knud Steen Larsen

CEO

“Det har været et helt specielt forløb at få lov til at arbejde med Artlinco. Selve det at der kommer nogen udefra og ser på vores arbejdsgange, giver os nogle andre indgangsvinkler end vi ellers ville have stødt på ved at se på vores egne funktioner og vores egne måder at løse tingene på og jeg tænker, at mange af de ting de kommer frem med nu, det er nogle ting, som vi kan få løst nogle problemstillinger med ret hurtigt.”

Lise Elsberg

Afd. sygeplejerske på Dagkirurgisk Afsnit

“For os repræsenterer Artlinco nytænkning og godt formsprog inden for industrielt design.”

Peter-Thomas Damberg

Adm. Direktør

“Med den nye kommunikationslinje, sætter vi mennesket i centrum frem for at gøre produktet til helten/heltinden. Desuden tilføjer vi seriøsitet ved at anvende fakta fra anerkendte analyseinstitutter om de problemstillinger, vi løser med vores produkter.”

Annette Møller

Global Sales & Marketing Manager

“Vi fik identificeret et “hul i markedet”, som Artlinco hjalp os med at realisere. Vi har fået et produkt, som er unikt for vores branche og som har givet os en klar differentiering ift. konkurrenterne.”

Henrik Gadgaard

Logistik- og Indkøbschef

Læs flere

“Vi havde en god oplevelse ved at arbejde sammen med Artlinco. Alle de opstillede mål blev nået fuldt ud.”

Søren Madsen

Adm. Direktør

“Artlinco har formået at komme helt ind under huden på vores virksomhed og produkter. De forstår derfor betydningen af vores brand og vores kunders behov lige så godt, som hvis de havde været en intern afdeling i firmaet.”

Carit Laursen

Senior Development Engineer

“Det har været godt at arbejde sammen med Artlinco. Det var meget inspirerende og nytænkende, og det har generelt fået os til at tænke lidt anderledes i forhold til hvilken signalværdi, der kan være i afdækningen.”

Gert R. Andersen

Product & Development Manager

“I virkeligheden kan det siges meget enkelt: Artlinco fremstod som nogle af de mest kompetente, da vi vurderede mulighederne for at finde en samarbejdspartner på udvikling og design.”

Jonas Kærgaard

Direktør for Salg & Marketing

“I perioder med behov for at udvide kapaciteten i vores udviklingsafdeling har Artlinco udfyldt rollen perfekt og skabt den ønskede værdi.”

Finn Albrechtsen

Productions Manager

“Artlinco har et rigtigt godt designsprog, som vi hurtigt værdsatte. Oven i er kemien imellem os også i top.”

Tore Hermansen

Product Constructions Manager

“Mødet, hvor industriel designer Søren Frahm var opglægsholder, var en virkelig eye-opener, der gav væsentlige inputs.”

Palle Grankvist

Manager af Elektronik Afdelingen

“For mig er det vigtigt, at Artlinco kommer hele vejen rundt i deres måde at løse opgaven på. Derfor er vi altid sikret en løsning, der tager hensyn til både markedet, kunderne, produktionen, logistikken og så videre.”

Lykke Hilfeld

Produkt & Marketing Koordinator

“Vores valg af Artlinco handler først og fremmest om, at vi har haft behov for at afgrænse opgaverne. Artlinco har med andre ord sikret, at de rigtige ting blev gjort. Og at de blev gjort rigtigt. Jeg kan godt anbefale andre at få hjælp til idegenerering og projektstyring fra Artlinco.”

Niels Kirkegaard

Adm. Direktør

“Samarbejdet med Artlinco har betydet, at vi har fået øjnene op for den værdi, der ligger i at lave et godt logo, og at det i høj grad handler om at definere indholdet, før man kaster sig over selve formgivningen. Artlinco har udfordret vores måde at tænke profil på, men samtidig formået at bibeholde forretningens værdier og substans.”

Carl Erik le Fevre

Indehaver

“Artlinco har fået os til at tænke mere strategisk og visionært. Samtidig har de hjulpet os med at komme hurtigere fra produktide til prototype, ligesom de har spillet en vigtig rolle i forhold til at identificere producenter med potentiale til at blive fremtidige samarbejdspartnere.”

Bo Melson

Adm. Direktør

“Jeg kan godt lide det værdifulde miks af marketing og teknisk indsigt, der kendetegner Artlinco.”

Nicolaj Dahl-Jensen

Sr. Int. Brand Manager

“Vi var meget opmærksomme på, at ved et samarbejde med Artlinco – i forhold til udviklingsprojekter, kom der nye og måske bedre idéer frem, end hvis vi selv skulle have stået for udviklingen. Og samarbejdet betyder, at Virklund Sport kommer til at se meget bedre ud i kundens øjne.”

Hans S. Urenholt

Logistikchef

“Samarbejdet mellem Voicebird og Artlinco har betydet, at vi kunne udvikle et produkt, som leverer mere end bare den basale ydelse – det leverer værdi på flere niveauer.”

Flemming L. Christensen

Chairman & Partner

“Artlinco demonstrerede endnu en gang, at de mestrer hele udviklingsprocessen fra strategi til lancering. De satte et afgørende fingeraftryk på både trendarbejdet, udviklingsarbejdet og strategiarbejdet, og håndterede samtidigt så forskellige elementer som produktion af prototyper og udviklings af salgsmateriale.”

Torben Østergaard

Ejer

“Som et lille firma uden egen ekspertise på designområdet var det afgørende for os at finde strategisk sparringspartner med kompetencer inden for både design og konstruktion. Det har vi til fulde fundet hos Artlinco.”

Hans Erik Schmidt

Direktør for Forskning og Udvikling

“Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Artlinco – de var virkelig gode til at sætte sig ind i vores idé og udvikle videre på det. Samtidig har de via eyetracking givet os en unik mulighed for os at teste konceptets effektivitet, endda før lysprojektoren overhovedet er kommet i produktion.”

Søren Voigt

Adm. Direktør

“Et af de afgørende punkter i vores valg af Artlinco som samarbejdspartner på udvikling har været deres indgående kendskab til emballager. Samtidigt har deres knowhow inden for selve udviklingsprocessen også betydet en del.”

Hans Lauridsen

Adm. Direktør

“Vi havde tidligere brugt Artlinco og været godt tilfredse. Derfor var valget nemt, da vi igen havde brug for hjælp på designfronten.”

Kirsten le Fevre

Indehaver

“Det har totalt set taget ni måneder at udvikle den nye kornsuger SupraVac 2000. Det er adskillige måneder kortere end det ellers ville have taget, hvis vi selv havde haft ansvaret for udviklingsforløbet.”

Jens Otto Hansen

Udviklingschef

“Der er stor værdi for Skylight i at have en ekstern designpartner som Artlinco med som en integreret del af udviklingsarbejdet.”

Christian Frimann

Adm. Direktør

Artlinco - indsigt, innovation & implemention

Vi praler ikke, men her er nogle af dem, vi tidligere har hjulpet

Vi arbejder med virksomheder, der værdsætter deres fag, lige så meget som vi værdsætter vores.

Skal vi kigge på dit næste projekt?


+45 70 20 80 36
Copy link
Powered by Social Snap