Nyfortolkning af den danske barnevogn

En af børnefamiliernes største udfordring er transport, og der var derfor et behov på markedet for en kompakt og moderne barnevogn, som ikke gik på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Ønskebørn og Artlinco indgik derfor et samarbejde og udviklede en nyfortolkning af den danske barnevogn, der satte nye standarder for udvikling og innovation.

Kunde
Ønskebørn

 

Ydelser
Full-service, Indsigt og Analyse, Produktdesign, Konstruktion, Branding

 

storkbarnevogn.dk

Ønskebørn STORK 2

Opgave

Ønskebørn ville udfordre et marked, der er præget af få, store brands, og det var altså en ambitiøs plan at skulle nyfortolke barnevognen.

Opgaven lød på at udvikle en barnevogn, som kunne konkurrere med de populære og etablerede brands, at sikre en høj kvalitet og møde børnefamiliernes behov.

Indsigt

Før udviklingen af barnevognen gik i gang, blev der gennemført et omfattende analysearbejde. Data fra 1932 respondenter og 50 individuelle brugerinterviews blev indsamlet og behandlet.

Med den indsamlede data, blev der dannet et stabilt grundlag for den designrecept barnevognen blev udviklet på baggrund af. Vi vidste nu, hvad brugerne manglede, og sådan blev det selvfølgelig nemmere at give dem præcis det.

Artlincos rolle kan beskrives meget kort. Vi har nemlig lavet ALT – fra strategi til markedsføring. Vi har såmænd også døbt den nye guldklump…

Løsning

Resultatet blev STORK. En barnevogn med hele 7 patenter, der sætter nye standarder for design, funktionalitet, komfort og størrelse. Den har f.eks. markedets største liggemål og samtidig det mest kompakte stel når det er sammenklappet.

så STORK passer i bagagerummet på selv de mindste biler. Artlinco var med hele vejen, fra strategi til markedsføring, og for at det ikke skal være løgn, opnåede man en markedsandel på 19% de første 6 måneder!

Ønskebørn barnevogn 2 - gray and brown
Ønskebørn barnevogn 1
Stork logo

Skal vi
hjælpe dig?

Søren Xerxes Frahm
Founder & CEO
sxf@artlinco.com
Tlf. +45 40 61 80 36