Hvordan gør man det bedste bedre?

Boxxser er et gennemført integreret æskesystem, som indfrier selv de mest kræsne krav til orden, overblik, individualitet og effektivitet. Boxxser er fremstillet af slagfast, brudsikker polycarbonat, som er det stærkeste plastmateriale på markedet.

Igennem hele processen er der lagt vægt på et holistisk design, hvor sparringen mellem raaco og Artlinco har været afgørende.

Kunde
raaco

 

Ydelser
Indsigt og Analyse, Produktstrategi, Produktdesign, Konstruktion

 

raaco.com

raaco boxxser

Opgave

Opgaven fra raaco har været at, gøre det bedste bedre. I flere år havde de produceret en anden serie opbevaringsløsninger, som nu er blevet forbedret. Vi gør det nemmere for de professionelle brugere at sætte værktøj og materialer i systematisk orden.

Således at det opfylder de professionelle behov, der stilles af fagfolk, som arbejder i et industrielt miljø, og som vil kunne opbevare og finde små genstande på en overskuelig og effektiv måde.

Indsigt

En vigtig del af projektet var at sætte sig ind i brugernes situation og behov. Håndværkere og industrien i øvrigt, er blevet langt mere bevidste om kvalitet og ikke mindst funktionalitet og orden.

Derfor blev der lagt stor vægt på at skabe et design, der kunne understøtte centrale værdier som nulfejl, overblik og systematisk orden.

“Vi har med investeringen i raaco Boxxser-serien oplevet SÅ stor en interesse, at vores investering allerede har tjent sig selv ind 2,5 gang. Det er den produktinvestering til dato vi har haft den hurtigste tilbagebetaling på.”

Peter-Thomas Damborg, CEO, raaco

Løsning

LEAN i Boxxser-format. Løsningen blev et komplet ordenssystem, til håndtering af små dele, med indbygget selvlåsende og patenteret håndtag, der gør at kasserne ikke kan løftes uden at låget automatisk lukkes tæt.

Ordensystemet er udstyret med rasterkryds i bunden, der sammen med O-profilerne i låget, fastholder indsatserne enkeltvis, som sikrer at indholdet bliver på sin plads – lige meget hvordan den bliver ført hen.

Skal vi
hjælpe dig?

Søren Xerxes Frahm
Founder & CEO
sxf@artlinco.com
Tlf. +45 40 61 80 36