Augmented reality app til at hjælpe bygningsmedarbejdere med at tage de rette beslutninger

Selv en lille fejl på byggepladsen kan være dyr. Derfor, spiller instruktionsguide en afgørende rolle for bygningskonstruktør/ håndværkere når der skal bygges sikkert. Simpson Strong-tie ønskede at tilbyde sine brugere en app, der gjorde det muligt for dem at vælge det rigtige produkt og den korrekte installation på byggepladsen.

Ideen fik positiv feedback fra bygningskonstruktører og håndværkere.

Kunde
Simpson Strong-Tie

 

Ydelser
Teknologiscreening, Idégenerering, Konceptudvikling, Design

 

strongtie.dk

Opgave

Simpson Strong-tie ønskede at tilbyde sine brugere en digital instruktionsguide til det korrekte valg og anvendelse af deres brede produktsortiment. Jobbet var at skabe et koncept til appen, der kan øge value-proposition og kundetilfredshed. Formålet med den digitale applikation var at guide brugeren til det rigtige produkt og dets korrekte anvendelse.

Det skulle være let og hurtigt at bruge for bygningskonstruktør/håndværkere til at forbedre effektiviteten og spare tid. Simpson Strong-tie samarbejdede med Artlinco A/S for at digitalisere brugervejledningen ved hjælp af AR-teknologi for at hjælpe brugerne med at træffe hurtigere og fejlfri valg og beslutninger på byggepladsen.

Indsigt

Det første skridt i retning af digitalisering var indsigt i slutbrugerens arbejdsrejse og udfordringer på vejen. Artlinco mener, at ”alt skal se ud af en årsag”. Derfor ønsker vi ikke kun at give brugerne det, de har tror de har brug for, men finde frem til deres egentlige behov. Det er grunden til, at vi først lærte om produkterne og deres anvendelse, før vi lavede en løsning til slutbrugerne. Vi fandt de mest almindelige pains hos bygningskonstruktør/håndværkere på byggepladsen såsom:

• Hvilket beslag skal jeg bruge til en given opgave?
• Hvordan skal det udsømmes?
• Hvor mange søm har jeg brug for?
• Passer det beslag jeg står med i hånden til formålet?
Kundeindsigten leverede en klar retning for de yderligere trin i udviklingsproces.

Løsning

Appen bliver designet til at optimere Simpson Strong-tie-produkter og afhjælpe brugernes pains. Artlinco satte fokus på at lave den digitale app ekstremt informativ og interaktiv, men alligevel nem at bruge. Integrationen af ​​Augmented Reality i appen gør brugerne mere sikre på deres beslutninger på byggepladsen.

Funktioner inkluderer beslag valg, stregkodescanning, 3D-billeder, AR udsømning, fuld kataloginformation. Appfunktionerne er designet under hensyntagen til brugerens pains og ønske om en løsning.

Skal vi
hjælpe dig?

Søren Xerxes Frahm
Founder & CEO
sxf@artlinco.com
Tlf. +45 40 61 80 36