Tid er penge – produktudvikling, kostoptimering & kommunikation

Kostoptimering handler lige så ofte om at forbedre de logistiske processer og spare tid, som det handler om stykpriser. Producent af trykkerimaskiner til det globale marked, TRESU havde behov for at optimere deres trykkerimaskine F10 iCon.

Det var vigtigt for dem at den blev både billigere og nemmere at bruge, og der var flere steder at sætte ind. Gennem samarbejdet med Artlinco fik TRESU både et bedre og billigere produkt, et funktionelt og visuelt løft af produktet og nyt markedsføringsmateriale.

Kunde
Tresu Group

 

Ydelser
Kostoptimering, Produktdesign, Brugerinterfaces og UX Kommunikation

 

tresu.com

Tresu product 2

Opgave

Samarbejdet startede ud med et ønske om at gå de forskellige dele af TRESUs trykkerimaskine F10 iCon efter i sømmene, og gøre maskinen mere helhedsorienteret, effektiv og brugervenlig. Vedligeholdelse og tilpasning af maskinen kunne hurtigt blive en hovedpine for kunderne, og det skulle der laves om på.

Samtidigt havde det eksisterende styresystem et kompliceret og gammeldags interface, og trængte derfor også til en opdatering.

Indsigt

Når nu maskinen skulle have en total makeover, var det også nødvendigt at udvikle en stærk kommunikationsstrategi, så kunderne blev præsenteret for de nye fordele.

Som en del af projektet blev de forskellige målgrupper kortlagt, så vi kunne skabe målrettet markedsføringsmateriale, bl.a. en ny brochure og en præentation, som Tresu kunne tage med på messe.

Den helhedsorienterede tilgang til projektet resulterede derfor i en logistisk besparelse, og kunderne vil med den nye F10 iCon kunne øge produktionen med hele 30 %. Maskinen fik i samme omgang et renere og enklere design.

Løsning

Den nye maskine blev udviklet med færre komponenter, men med flere muligheder. Den er klargjort til alle tænkelige funktioner, og kan hurtigt tilpasses den enkelte kundes behov. Kunderne kan nu selv, i tilfælde af nedbrud, udskifte dele af maskinen på under 10 minutter. Projektet resulterede på den måde i en logistisk besparelse, og kunderne vil nu kunne øge deres produktion med hele 30 %.

Maskinen fik i samme omgang et renere, enklere design, der endda er billigere end originalen. Maskinen fik samtidigt et nyt, mere intuitivt brugerinterface, hvor man kan se på afstand, hvis der går noget galt under produktionen. Tresu fik altså en total optimering af maskinen og en forbedring af kundeoplevelsen.

Skal vi
hjælpe dig?

Søren Xerxes Frahm
Founder & CEO
sxf@artlinco.com
Tlf. +45 40 61 80 36