Fremtidens kommunikation:

E1 bringer mennesker tættere sammen

E1 er et innovativt oversættelsesprodukt, der revolutionerer måden, hvorpå vi kommunikerer på tværs af sprog. Denne banebrydende enhed er designet som et hands-free earpiece, der giver brugerne mulighed for at nyde en problemfri kommunikation ved hjælp af avanceret oversættelsesteknologi. Produktet skal hjælpe med at eliminere misforståelser og skabe bedre forståelse mellem mennesker, kulturer og lande.

 

Med fokus på at lette sprogbarrierer har vi i samarbejde med Vasco og Grinn Global skabt et produkt, der gør det muligt for brugerne at føre samtaler på hele 49 sprog, mens det bliver oversat i realtid til den ønskede modtagers sprog.

Målet var at skabe et produkt, der nærmer sig oplevelsen af en almindelig samtale. Ved at implementere avancerede lydteknologier og AI, har E1 formået at gøre oversættelsesprocessen mere naturlig og flydende. Med muligheden for at forbinde op til 10 personer (og sprog) samtidig, åbner E1 op for gruppesamtaler, forelæsninger eller møder uden sprogmæssige hindringer, hvilket gør den ideel til både turisten, personen der opholder sig i et andet land og professionel brug.

 

Revolutionerende Vasco E1 er allerede blevet belønnet med en European Product Design Award.

Kunde
Vasco Electronics

 

Ydelser

Indsigt, Analyse, Konceptudvikling, Produktarkitektur, Design, Konstruktion, Leverandørkontakt

 

vasco-translator.com

Opgave

Samtalen mellem mennesker har været omdrejningspunktet for udvikling af E1. Det største fokus har været på brugerens komfort og ergonomi, som tydeligt ses i produktets design og funktioner. For at sikre en god komfort for alle – uanset alder, størrelse, køn eller hårpragt – er der lagt vægt på et alsidigt design, der kan tilpasse sig forskellige øreformer. E1 er udstyret med en 2K-støbt hale for at give en høj tilpasningsevne samt en behagelig pasform, der muliggør brug af enheden i længere perioder. Dertil er E1 skabt med et over-ear design, der ligeledes prioriterer hygiejne.

For at gøre håndteringen af E1 endnu mere enkel og problemfri, er enheden udstyret med en stor, taktil knap placeret strategisk på indersiden. Dette designvalg eliminerer behovet for at søge efter små knapper, hvilket gør det muligt for brugerne at navigere let gennem funktioner uden distraktioner. Samtidig har dette design også en hygiejnisk dimension.

“We decided to go for something that is more natural so you don’t have to hold the device in your hand, you can put it on the table and put on your earbuds and set it to touchless translation mode and have a conversation”

 

 

– Tomasz Stomski, CPO

Indsigt

Boksens design er også med til at opretholde den æstetiske appel i form af dens trekantet form, der ikke kun udgør en praktisk opbevaringsenhed, men tager direkte inspiration i Vascos logo.

 

En særlig egenskab ved boksen er opdelingen i to dele – en halvdel, hvori ens ”eget” earpiece er placeret, og den anden halvdel, som kan gives til sin samtalepartner. Denne opdeling øger ikke kun produktets hygiejne ved at minimere berøringen på earpieces, men det tilføjer også en ekstra dimension til brugeroplevelsen. Ved at give et earpiece til samtalepartneren og beholde det andet selv, skabes en interaktion. En delt oplevelse, som styrker forbindelsen mellem mennesker.

Arbejdet med kompleks formgivning har resulteret i et unikt design, der skiller sig ud fra andre ear-devices på markedet. Designet kombineret med funktionalitet gør at E1 ikke kun leverer avanceret teknologi, men også appellerer til brugernes æstetiske sans.

E1 høster stor succes verden over!

E1 fik en overvældende modtagelse på CES messen i januar 2024, med massiv medieomtale fra bl.a. CBS News, Fox News og en af 12 produkter, som New York Times valgte at fortælle om i deres anmeldelse fra verdens største messe for Consumer Electronics.

Vi er glade for at dele, at E1 har modtaget anerkendelse i form af flere prestigefyldte priser. Disse anerkendelser bekræfter ikke kun produktets teknologiske overlegenhed, men også dets position som en betydningsfuld spiller inden for kommunikationsløsninger. Dette er et bevis på vores dedikation til at skabe et elegant og brugervenligt design, der går hånd i hånd med teknologi – og vigtigst af alt, muligheden for bedre dialog mellem mennesker.

Vil du høre mere?

Søren Xerxes Frahm
Founder & CEO
sxf@artlinco.com
Tlf. +45 40 61 80 36