Voicebird – et professionelt værktøj til dokumentering af samtaler

Voicebird består overordnet af tre dele: de to fysiske Voicebird enheder – Voicebird og Voicebird Mini – samt en online portal til upload, håndtering og deling af samtaler.

Samarbejdet omkring Voicebird startede oprindeligt med ønsket om et lækkert design på selve enheden, men samarbejdet mellem Voicebird og Artlinco udviklede sig over tid, og blev til en totalentreprise, hvor alle delprojekter blev varetaget under Artlincos tag i Horsens.

Kunde
Voicebird

 

Ydelser
Full-service, Indsigt og Analyse, Produktdesign, Branding, Kommunikation

 

voicebird.com

voicebird bluetooth recorder

Opgave

Udgangspunktet for både Voicebirdenheden og hele den oplevelse, som omfavnede produktet var enkelthed og stilrent design – samtidigt med at produktet skulle være brugervenligt. I udarbejdelsen af identitet og logo, blev der lagt stor vægt på enkelthed, genkendelighed og troværdighed, med en rød tråd igennem hele Voicebird-universet.

Uanset produktets funktion eller anvendelse skulle brugeroplevelsen være et altafgørende element på vejen til succes. Glemmes slutbrugerne er produktet nemlig langt fra i mål.

“Samarbejdet mellem Voicebird og Artlinco har betydet, at vi kunne udvikle et produkt, som leverer mere end bare den basale ydelse – det levere værdi på flere niveauer. Vi tror på, at vi har fået et stærkere produkt ud af samarbejdet”

Flemming L. Christensen, Voicebird

Løsning

Den færdige Voicebird gør det muligt at optage, gemme og dele mobilsamtaler. Samtidigt har den et enkelt og brugervenligt design. Konceptet består af en Bluetoothoptager, en kablet enhed og en online platform, hvor brugeren kan administrere de uploadede samtaler. Som en særlig feature kan samtalerne også transskriberes.

Udover en skreven brugervejledning, udviklede vi en række korte videosekvenser, som belyser udvalgte områder i brugen af Voicebird, for endnu engang at have fokus på brugervenlighed. Alle detaljer i Voicebirduniverset er tænkt grundigt igennem, og der er skabt en rød tråd fra produkt, emballage og udpakningsoplevelse, til manual og online platform.

Voice bird website "voice archive"
Voice Bird logo
Voice Bird logo 2
Voice Bird product bluetooth recorder

Skal vi
hjælpe dig?

Søren Xerxes Frahm
Founder & CEO
sxf@artlinco.com
Tlf. +45 40 61 80 36