Design med ansvar for den kommende generation

Bæredygtighed er ikke længere et valg. Med stigende efterspørgsel og øgede lovgivningsmæssige tiltag, er det blevet en essentiel del af ethvert udviklings- og innovatiosprojekt. Dette udviklingsprojekt tog sit afsæt i FN’s verdensmål og ønsket om at skabe et mere miljørigtigt alternativ til de produkter, som vi omgiver vores mindste med.

Wonderful World og Artlinco har sammen udviklet en serie af bæredygtige produkter til vores mindste. Produkterne er kendetegnet af nordisk æstetik og minimalisme og består udelukkende af naturlige og lokale ingrendienser, som høstes og bearbejdes i Danmark.

Kunde
Wonderful World

 

Ydelser

Indsigt og Analyse, Konceptudvikling, branding

 

wonderful-world.dk

Wonderful World product 9

Opgave

Wonderful World tog kontakt til Artlinco med ønsket om at skabe et mere miljørigtigt alternativ til de produkter, som vi dagligt omgiver vores mindste med – herunder bl.a. rangler, spisesæt og badekar. Der skulle udvikles et unikt univers af produkter, som ville kunne følge fremtidige generationer. Hertil skulle der skabes en brand identitet, som skulle afspejle at den bæredygtige serie henvender sig til det bevidste, men legende sind.

Motivationen bag projektet var at tage ansvar overfor de kommende generationers fremtid og sætte et grønt og bæredygtigt aftryk.

 The best way to predict the future is to create it, as there is no planet B

Wonderful World

Resultat

Det tætte udviklingssamarbejde og sparringsforløb kulminerede i en serie af produkter, som giver forbrugeren et bæredygtigt alternativ til de traditionelle plastprodukter. Produktserien byder på rangler, suttesnor, sut, barnevognskæde, badekar, hovedhalefad og spisesæt bestående af tallerken, skål og kop.

 

Designet er kendetegnet af nordisk æstetik og minimalisme med respekt for det klassiske, skandinavisk legende sind.

Produkterne består udelukkende af naturlige og lokale ingredienser, som høstes og bearbejdes i Danmark. Dertil kan produktserien kategoriseres som værende 100% biologisk nedbrydelig.

Wonderful World product 3

Skal vi
hjælpe dig?

Søren Xerxes Frahm
Founder & CEO
sxf@artlinco.com
Tlf. +45 40 61 80 36