Unikt garderobesystem der giver nye muligheder

DecoSlide er et fleksibelt skydedørssystem udviklet i samarbejde med Artlinco. Systemet er det eneste af sin slags i verden.

Systemet bygger på princippet om at alle skal have mulighed for at skabe individuelle skydedøre og garderobeskabe, men uden at det skal koste flere tusinde kroner.

Kunde
Decoslide

 

Ydelser
Brugerbehov, Indsigt og Analyse, Produktdesign, Dokumentation og Manual

 

decoslide.dk

Decoslide product design award 2014

Fleksibelt skydedørssystem

Produktet er udviklet i enkeltdele, som ubesværet kan glide ind under hinanden. Denne unikke løsning betyder, at lågerne uden besvær kan justeres i højden, og samtidig kan pakkes i små kompakte kasser for at minimere transportomkostningerne. Derudover mindsker dette risikoen for transportskader væsentligt, ligesom at man kan eliminere risikoen for låger som ikke passer.

“Vi har gjort op med de mange udfordringer, som er forbundet med at købe skydedøre. Lågerne er pakket, så de kan være i en almindelig personbil. Der er kun én slags skruer, og et særligt målesystem gør, at forbrugeren kun skal måle lofthøjden og ikke selv skal tage højde for skinner, hjul m.m., når lågerne monteres”, forklarer adm. direktør i DecoSlide, Anders Hornebo.

Stort behov

“Behovet for en økonomisk og fleksibel skydedørsløsning var stort. Fleksible skydedøre var meget omkostningsfulde, og de billigere standard skydedøre var utrolige ufleksible. Der var samtidig et kæmpe spring i prisen fra standard løsninger op til skydedøre produceret efter mål. Derfor havde mange familier ikke mulighed for at benytte sig af individuelle løsninger”, forklarer projektleder hos Artlinco, Martin Bondesen.

 

Det betød, at mange familier blev nødt til at gå på kompromis med design og indretning, medmindre at de ville spendere flere tusinde kroner i forhold til standardløsningerne.

DecoSlide så et marked for at designe og producere en skydedørsløsning, efter samme principper som ”samle selv” møblerne, og tog derfor kontakt til Artlinco. DecoSlide fik en samlet løsning, der betød at Artlinco tog hånd om DecoSlides grundidé, stod for idéudviklingen, designproces, konceptualisering, konstruktion, teknikudvikling, samt en grundig samlevejledning udviklet for DecoSlide.

“Vi er blevet taget bedre imod, end vi havde turdet håbe på. Jeg tror, at det er fordi, vi har et helt unikt produkt, som ingen har set før. Det er nyskabende og interessant, og det giver os mulighed for at vækste.”

Anders Hornebo, Adm. direktør, Decoslide

Løsning

Det færdige produkt gør det muligt at vælge imellem 3 forskellige designs, og hele fem forskellige farver og finér. Derudover er DecoSlide tilpasset samtlige loftshøjder, ligesom brugerne får mulighed for at variere skabsbredden fra to til 10 meter.

Det giver brugerne helt nye muligheder for at skabe en individuel indretning, uden at det nødvendigvis vil have store økonomiske konsekvenser – en helt ny måde at tænke skydedørsløsninger. Decoslide har været utroligt glade for det endelige produkt, som allerede er blevet inkluderet i Bauhaus produktsortiement.

Skal vi
hjælpe dig?

Søren Xerxes Frahm
Founder & CEO
sxf@artlinco.com
Tlf. +45 40 61 80 36