Nyfunden frihed til de allermindste og deres forældre

I 15 år har teamet bag ENOMO sikkerhedstestet produkter til børn, og de har derfor haft fingeren på markedspulsen. De så, at der manglede en bæresele, der var mere brugervenlig.

En bæresele der kunne gøre en hektisk hverdag nemmere for småbørnsforældre. Derfor kom de til Artlinco med en god idé, der skulle videreudvikles og føres ud i livet.

Kunde
ENOMO

 

Ydelser
Konceptudvikling, Design af plastdele, 3D Print

 

enomo.com

a woman using Enomo baby carrier

Opgave

ENOMO kom til Artlinco i 2014 med idéen om at dele den traditionelle bæresele op i to dele, med et enkelt koblingspunkt på midten af bæreren. ENOMO havde brug for assistance til at designe og tegne de plastdele, der skulle gøre idé til virkelighed.

Konceptet skulle være både funktionelt, sikkert og pænt og bruge så få plastdele som muligt – for at gøre selen så lidt kompliceret som muligt.

Indsigt

Et afgørende element er, at barnet sidder i den rigtige stilling; benene skal være i M-stilling (kan sammenlignes med at sidde på hug) og ryggen skal bue som et C. Men ikke alle de eksisterende produkter på markedet sikrer disse stillinger og kan derfor være potentielt skadelige for barnet – og det kan vi ikke have.

I fællesskab med ENOMO fik vi lavet 3D printede prototyper, så der kunne testes på brugergrupper, og på den måde optimere produktet så tidligt i processen som muligt, og sikre et godt produkt for både barn og forælder.

Bæreselen er udviklet med et patenteret snapsystem, med to separate seler – en til baby og en til far eller mor – så baby nemt og hurtigt kan klikkes af og på.

Løsning

Resultatet af projektet er et lækkert produkt, der har brugerne og sikkerheden i højsæde, men også adskiller sig fra de eksisterende produkter på markedet. Bæreselen er udviklet med et patenteret snapsystem, med to separate seler – en til baby og en til far eller mor – så baby nemt og hurtigt kan klikkes af og på.

Derfor kan man også nemt vende babyen om uden at skulle have guldklumpen ud af selen. Bæreselen er også udviklet med et unikt customizing koncept, så den vha. covers kan tilpasses ens personlige stil. En innovativ løsning, der tager udgangspunkt i brugerne og har fokus på ergonomi, sikkerhed og frihed.

Skal vi
hjælpe dig?

Søren Xerxes Frahm
Founder & CEO
sxf@artlinco.com
Tlf. +45 40 61 80 36