Klædt godt på til fremtiden

Exsos er en veletableret virksomhed med mange år på bagen. Men selv etablerede og erfarne virksomheder kan have behov for at tænke nyt og anderledes. Efter mange års erfaring med at udvikle, bygge og finansiere fremtidens plejesektorer i EU havde Exsos brug for en strømlining og relancering af virksomhedens vision.

Exsos havde brug for fortsat at kunne følge med det stadigt voksende ældresegment i hele EU. Dét fik de gennem samarbejdet med Artlinco.

Kunde
Exsos

 

Ydelser
Indsigt og Analyse, Forretningsplan, Branding, Kommunikation

 

exsos.com

Opgave

Exsos havde brug for en nytænkning af alt lige fra visuel identitet og kommunikationsstrategi til en ny forretningsplan. De gik efter et målrettet udtryk med en rød tråd gennem alt deres materiale.

På den måde fandt vi frem til en ny identitet, der passede til både målgruppernes behov og til Exsos’ værdier og målsætninger.

Indsigt

Med udgangspunkt i Artlincos egen metodemodel AIM, blev projektet skudt i gang med en grundig analyse af Exsos’ forskellige interessenter. Gennem spørgeundersøgelser og research fik vi kortlagt de forskellige målgrupper.

På den måde fandt vi frem til en ny identitet, der passede til både målgruppernes behov og til Exsos’ værdier og målsætninger.

27 år efter stiftelsen af Exsos ApS, kom virksomheden til Artlinco med et ønske om at forankre deres position på markedet, gennem en nytænkning af deres visuelle identitet, kommunikationsstrategi og forretningsplan.

Løsning

Projektet endte ud med en total makeover af Exsos’ identitet, som nu afspejler både deres og målgruppernes værdier. Gennem hele projektet blev der holdt fokus på at skabe en troværdig og tillidsvækkende identitet gennem enkelt design. Exsos fik da et nyt logo, brevlinje, brochure og en ny hjemmeside, hvor den visuelle og kommunikative identitet går op i en højere enhed.

Sideløbende fik Exsos tilrettet deres forretningsplan, og to andre virksomheder – nu Exsos Residential og Exsos Verwaltung – blev lagt ind under Exsos paraplyen med tilhørende ny identitet. Resultatet på projektet er et bevis på at selv etablerede virksomheder, kan få gavn af at ryste posen lidt og at turde at tænke nyt.

Exsos logo
exos logo 2
Exos Logos
Exos business cards
Exsos "Vi skaber rammerne for en værdig alderdom"
Exsos Website homepage

Skal vi
hjælpe dig?

Søren Xerxes Frahm
Founder & CEO
sxf@artlinco.com
Tlf. +45 40 61 80 36