Optimering, design og kostreduktion på mere end 25%

GEA Farm Technologies Mullerup vil gerne tilbyde deres kunder innovative løsninger og selvfølgelig være de bedste på markedet til det. Netop derfor var en kombination af GEAs erfaring og Artlincos indsigt en god cocktail.

Det skabte basis for et effektivt og succesfuldt projekt. Vi vidste bl.a. på forhånd, at landmænd også går op i det visuelle, så længe det ikke er på bekostning af kvalitet og driftsikkerhed.

Kunde
GEA Farm Technologies Mullerup A/S

 

Ydelser
Indsigt og Analyse, Kostoptimering, Design

 

gea.com

GEA Farm Technologies Mullerup logo

Opgave

GEA Farm Technologies Mullerup (GEA) udvikler, producerer og markedsfører produkter inden for landbrugsmekanisering med fokus på fuldautomatiske fodrings- og udmugningsanlæg.

GEA havde et ønske om at reducere kostprisen af et fodermagasin til stordrift, kombineret med en funktionel og visuel optimering, og det var her Artlinco kom ind i billedet.

Indsigt

For at finde frem til vigtige indsatsområder for projektet, gennemførte vi en grundig analyse af funktioner og drift i felten samt konkurrerende og eksisterende produkter.

På samme tid satte vi en kravspecifikation op, så det blev helt tydeligt, hvor det var muligt, og nødvendigt, at sætte ind. Alt dette gav et solidt grundlag for det videre arbejde, og sikrede projektets fremdrift.

“Det tætte samarbejde mellem os og Artlinco igennem konstruktionsfasen har sparet os for mange loops og har fået et bedre produkt ud over rampen langt tidligere end det ellers var muligt.”

Carsten Poulsen, Director Feeding

Løsning

Med udgangspunkt i analysen blev der udviklet et fodermagasin med øget levetid, højere kvalitet og et design, der appellerer til målgruppen. Projektet resulterede i en total kostreduktion på mere end 25 %, og samtidigt fik fodermagasinet et ansigtsløft. Fordelerbordet har alene i løbet af den første måned opnået mere end 80% af det forventede salg for det første år på markedet.

Artlinco assisterede GEA gennem alle faser, fra analyse og koncept, over design og konstruktion, til visualisering og præsentation og arbejdet har siden ført til flere projekter inden for re-design, optimering og konstruktion.

Skal vi
hjælpe dig?

Søren Xerxes Frahm
Founder & CEO
sxf@artlinco.com
Tlf. +45 40 61 80 36