Fra problem til salgsklart produkt på 3 uger

3D-print har givet utallige nye muligheder inden for produktion, test og modning af produkter. Dette benyttede Micro Matic sig af i samarbejde med Artlinco, da de ønskede at få udviklet en lås til fadølssystemer.

Samarbejdet mellem Micro Matic og Artlinco førte til et færdigt produkt på blot 3 uger, fra det første møde var afholdt. 3D-print af prototype og modnet låsemekanisme gjorde processen hurtig og omkostningslav.

Kunde
Micro Matic

 

Ydelser
Formgivning, konceptudvikling, 3D-print, design

 

micro-matic.dk

micro matic product 1

Opgave

Med ønsket om et låsesystem som skulle produceres i et begrænset antal, var udfordringen at holde omkostningerne nede og kvaliteten høj. Men også at kunne lave og teste en prototype inden for en kort tidshorisont.

3D print-teknologien blev bærende i en hurtig og økonomisk løsning, så Micro Matic kunne tilbyde kunden en effektiv, billig og hurtig løsning på problemet.

Micro Matic product 2

3D-print udfordrer den gamle industri og udvikling, fordi det skaber nye vilkår for design, tid, tests og produktion.

Løsning

Samarbejdet resulterede i omkostningslave 3D-printede fadølslåse, klar til Micro Matics kunder 3 uger efter det indledende møde.

Forløbet var hurtigt og effektivt, da det ikke krævede samme hensyn som ved traditionel produktion, hvori dyrere værktøjer og fremstillingsmetoder indgår.

Dette korte udviklingsprojekt blev derfor en billede på, hvor langt 3D-printteknologien er nået, og hvor god kvaliteten er blevet. Direkte anvendelse er nu mulig, hvilket gør udviklingsprocessen langt hurtigere.

Skal vi
hjælpe dig?

Søren Xerxes Frahm
Founder & CEO
sxf@artlinco.com
Tlf. +45 40 61 80 36