Håndbog til ny produktstrategi

Bogen tilbyder praktiske tips og råd om, hvordan I kan begynde med strategiudvikling for at ændre og forbedre jeres produktdesign. I kan her undersøge, om der er behov for en ny produktstrategi og få inspiration til nyt produktdesign.

Artlinco Handbook "Symptomer på at jeres produkt eller ydelse bør redesignes / gentænkes"

[ps2id id=’lanpage’ target=”/]

Kan jeres produkt tale til jeres forbrugeres følelser og fornuft?

Det tager 2,7 sekunder for mennesket at træffe en rationel beslutning, men hjernen har allerede inden for 200 millisekunder besluttet, om de skal købe eller ej.

Vi hjælper virksomheder med at udvikle produkter, tjenester og processer baseret på den indsigt i, hvad der tiltrækker, motiverer forbrugerne og til sidst siger ja. Sådan sikrer vi, at det produkt vi designer kan sælge i store mængder.

Et udpluk af vores gode samarbejder og produktdesign

Branding & strategi, Forbruger & detail, landing page

Branding & strategi, Industri & maskiner, Forbruger & detail, landing page
Velux logo
Linak logo
Ewii logo
raaco logo
Regionshospitalet Randers logo
GEA logo

Udvikl præcis, hvad jeres kunder vil købe og jeres konkurrenter ikke kan byde.

Vores arbejde er opdelt i tre forskellige faser: Indsigt, innovation og implementering, og hver fase har flere fokusområder, der indeholder forskellige opgaver. Disse opgaver sikrer brugercentreret design, innovation, differentiering og en holistisk tilgang til projektet, samtidig med at man forhindrer afvigelser fra designbrief, deadline, mål og budget.

Hvad kan vi
gøre for dig?

Har du en god idé, du gerne vil have realiseret og lanceret? Har du brug for at vide mere om din målgruppe? Eller vil du blot være sikker på, at dine produkter og services bliver gode forretninger?

Hvad enten du skal produktudvikle, optimere, markedsføre eller opnå større indsigt i marked og målgruppe, kan Artlinco hjælpe.

search icon

Indsigt

Hos Artlinco ligger der grundigt arbejde bag alle beslutninger. Det vil i grove træk sige, at vi ikke bare tegner pæne streger. Vi baserer vores løsninger på fakta og viden om produkter, teknologi, markeder, adfærd og målgrupper.

light bulb icon

Innovation

Med udgangspunkt i indsigt og data udvikler vi de produkter og services, der skaber god forretning for dig og din virksomhed.

location icon

Implementering

Hos Artlinco fører vi projekterne helt i mål – til den aftalte tid, og inden for det aftalte budget. Det gør vi med den erfaring og viden, vi har hentet gennem 430 projekter over 20 år. Vi bruger velafprøvede metoder, der minimerer risici og sikrer return on investment.

Artlinco employees discussing work
Grøn Cirkulær omstilling

Vi praler ikke, men her er nogen af dem vi tidligere har hjulpet

Vi arbejder med virksomheder, der værdsætter deres fag, lige så meget som vi værdsætter vores.

Læs vores

10 gode råd til succesfuld produktudvikling

Her har vi samlet vores 10 bedste råd
til succesfuld produktudvikling.

Ti gode råd til succesfuld produktudvikling

Skal vi kigge på dit næste projekt?


+45 70 20 80 36